zaterdag 1 augustus 2015

Bring colour to my place please!

In verschillende tijdschriften zag ik prachtige veldboeketten staan. Vrolijke kleuren, verschillende soorten bloemen die dan ook nog eens samen een perfecte match zijn! 
Al een paar keer was ik van plan een bloemenwinkel binnen te lopen om zelf zo'n boeket samen te stellen.. Tot mijn oog viel op BLOOMON.



BLOOMON bezorgt verse bloemen aan huis waardoor je het ultieme thuisgevoel ervaart! De bloemen komen vers van het land en worden samengesteld door een stylist. 

Gisteravond werd mijn eerste boeket geleverd. Wat een feest! Het boeket is lekker luchtig met prachtige kleurcombinaties. Iedereen was thuis enthousiast. Yfke wilde weten wat voor bloemen het allemaal zijn. Bij het boeket zit een mooi kaartje waar je alle informatie kan vinden over de bloemen en de verzorging. 






Erg leuk om te weten dat je in het boeket een bijzondere bloem hebt zitten. De kweker waar de Gentiana White Sky vandaan komt is de enige ter wereld die deze bloem kweekt. 



Na de regen van de afgelopen dagen schijnt nu een heerlijk zonnetje de woonkamer in en staat het boeket als mooie eyecather op de tafel. 

Michelle


Geen opmerkingen:

Een reactie posten